Baai Rondinara

Halverwege tussen Porto Vecchio en Bonifacio, baai Rondinara in de vorm van een schelp opent naar de verbaasde ogen van de browsers kom genieten van een uitzonderlijk nat maken en een droom strand. Elke zomer, net als haar zussen wordt ze een van de meest bezochte sites.

Toegang: Op de RN 198 richting Bonifacio, na het gehucht Chiova asino linksaf Suartone / Rondinara. Passeert het gehucht Suartonu.

Rondinara

De paden van de International Marine Park

Gemonteerd door de International Marine Park, zal deze wandeling kunt u een ander aspect van het strand van Rondinara ontdekken: veel zeevogels, een rijke en gevarieerde flora, gebeeldhouwd door de wind, het meer van Prisarella.
Op een heldere dag kan men de Golf van Santa Manza en uit Sardinië waarnemen. Je ziet ook pouverrez Toro eilanden die deel van de reserve Cerbicale zijn.
Bereikbaarheid: Nationale weg 198 richting Bonifacio. Neem de weg 158 tot Suartone. Volg de weg naar de Golf van Rondinara
Circuit: Easy - Time A / R: 45 min
Volledige informatie over het pad naar de site van Natuurmonumenten

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d’intérêts.FERMER  x