Webcam Porto-Vecchio : Volg het leven in de haven live !

 
Volg de activiteiten van onze jachthaven vanaf uw computer of uw smartphone, en geniet van een adembenemend uitzicht op de golf van Portivechju, de zoutpannen en de boten.
 
Of u nu een natuurliefhebber bent, een bootliefhebber of gewoon nieuwsgierig naar het leven in de haven van Portivechju, onze webcam is de perfecte manier om het leven in real time te zien in een van de mooiste havens van Corsica.
 
Dankzij onze hoge-resolutiecamera, geïnstalleerd op het terras van het Bastion de France, kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op het kristalheldere water van de haven, de pleziervaartuigen die er aanmeren, de zeilboten die in de golf varen en de vogels die over de zoutpannen vliegen.
 
Of u nu in Porto-Vecchio bent of duizenden kilometers verderop, onze webcam geeft u de mogelijkheid om het uitzicht live te beleven. Deel dit unieke uitzicht gerust met uw vrienden en familie!
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d’intérêts.FERMER  x