Ontdek het mythische strand Tamaricciu

Gelegen ten noorden van het natuurreservaat van Bouches de Bonifacio, Tamaricciu is, door de schoonheid en de diversiteit van de natuurlijke milieus, een symbolische plaats.
Gelegen tussen Punta di Colombara en Capu Acciaju van zijn witte zandstrand is een van de meest populaire in Corsica, terwijl er zwemmen, het eiland Folaca, voorafschaduwing Cerbicale eilanden, vertegenwoordigt een heiligdom voor de flora en fauna.

Mooi en breekbaar

Vanaf de weg, neem het pad rechts van de stenen muur en dan, de kraaienpootjes, nog steeds naar rechts, totdat plage.Tout langs deze route vindt u de uitgevoerd door leConservatoire acties ontdekken en managers. Als het goed is bewaard gebleven maquis, is grotendeels te danken aan het reguliere spoor onderhoud vermijden ramblings en vertrapping van deze drukke omgeving. Onder de beschermde planten Tamaricciu, is er een die zijn naam heeft gegeven aan de site: Afrikaanse tamarisk.

Through the Looking Glass

Voor snorkelaars uitgerust met vinnen, masker en snorkel, zeebedding Tamaricciu en het eiland Folaca leveren prachtige landschappen. Hoewel qu'immergé in een natuurlijke omgeving, het is net als hier in een echte aquarium, waar op weinig ruimte, wrijf de belangrijkste onderwater omgevingen van het eiland.

Hier zijn de details van de rit.

LE SENTIER DU TAMARICCIU

Strand Lavu Santu

VERTREK: Fautea strand.
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk.
Je hebt om te parkeren aan de rand van de weg, voorbij de barrière die leidt naar het strand en volg het pad parcours. Na een paar minuten lopen, de weg splitst in twee. Om de Genuese toren te monteren, slaat u linksaf. Voor het strand, rechtdoor. Voor strand Lavu Santu, ga naar het strand Fautea (rechts) en volg de douane parcours voor 30 minuten.

La plage de Lavu Santu

De rivier Cavu

Ontdek het bos Zonza in het oostelijk deel met een prachtig panoramisch uitzicht op de vlakte. Trail-rijke planten en struiken van de maquis.
VERTREK: op de kruising van Sainte Lucie de Porto Vecchio, richting Taglio Rosso. Steek het dorp en nemen de bosweg. Bij het vertrek van de dorpskern is gemeld.
Markering: oranje.
PROBLEEM: wandelen zonder grote problemen.
OPMERKING: In geval van brand, wordt bos hek bij de ingang van het circuit gesloten. Niet oversteken.

LA RIVIÈRE DU CAVU
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d’intérêts.FERMER  x