Een prachtige omgeving

Een half uur van Porto-Vecchio en de stranden, Ospedale (U Spidali) is de eerste bergdorp op 900 meter boven de zeespiegel. Het is vernoemd naar de voormalige ziekenhuis in het gebied dat er ooit was.
Bij het verlaten van het dorp naar Zonza, een kleine dijk maakt het mogelijk om een spectaculair uitzicht op de Golf bewonderen.
Bezienswaardigheden: Een beetje hoger, gelegen in het hart van een bos van dennen en beuken lariccio, het kunstmatige meer van Ospedale, trekt een betoverende omgeving van Mateo Falcone door Prosper Mérimée thuisland. Deze dam levert drinkwater al het uiterste zuiden regio.
Het dorp, bos, meer, plaatsen om te ontdekken gedurende het hele jaar.

Ospedale près de Porto-Vecchio
Ospedale près de Porto-Vecchio
Ospedale près de Porto-Vecchio

Een veld geopend spellen

Weelderige bos van 733 hectare, of laricciu dennen mengen met beuken, die de wandelaars de natuur haakjes groene long in de buurt van Porto-Vecchio biedt.
Dit is natuurlijk, een ruimte voor veel activiteiten voor peits als grote, sport of familie: wandelen, touwenparcours, canyoning, bungeejumpen, wandelen of mountainbiken quad ...

Un terrain de jeux à ciel ouvert
Un terrain de jeux à ciel ouvert
Un terrain de jeux à ciel ouvert

Piscia di Ghjaddu, een mooie wandeling ...

Een 4 km boven de dam, waterval Piscia di Ghjaddu vertegenwoordigt een onvermijdelijke wandelingen in het gebied. Laricciu Pins, waterval, rock "schildwacht", rock schuilplaatsen ...
Na deze interpretatieve parcours (1:30 tot /) vindt u een prachtige waterval genaamd "A Piscia di Ghjaddu", die voortkomt uit een muur mineraal aan een val van 70 meter uit te voeren te ontdekken.

Piscia di Ghjaddu
Piscia di Ghjaddu

Een Punta di Vacca Morta: een andere route

Een andere beroemde route brengt u naar de Punta di Vacca Morta is wie klimt naar plateau op 1300 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht over de hele Golf van Porto-Vecchio.
Het duurt 2:30 retour doen deze wandeling.
Het gehucht is een moet de Mare a Mare Sud Cartalavonu. Wandelen in 5 stappen die Porto-Vecchio verbindt Propriano.

Punta di A Vacca Morta
Punta di A Vacca Morta
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d’intérêts.FERMER  x