Met een achtergrond van de Bavella naalden en 10 km van de kust, waaronder 5 km die mooie stranden te huisvesten, de stad van Lecci biedt een prachtige plek om te verblijven in een beschermde omgeving.
Gelegen in het zuiden van Corsica, een half uur van de luchthaven van Figari, Lecci geniet van een uitzonderlijke situatie. U vindt in de verschillende gehuchten van de gemeente verschillende winkels, een subtiele mix van rust en festivité.no.

La commune de Lecci

Tussen St. Cyprian strand en de vijver

Dit kleine Golf is een prachtig strand omzoomd door de vijver van Arasu.
Een Genuese toren domineert deze site en vele overblijfselen werden ontdekt in de buurt van de monding van Osu. Wit zand, turquoise water en rode rots: een echte palet van kleuren om de leerlingen te verblinden. Aanbevolen bereik voor kinderen vanwege de diepte van de progressieve water en gemodereerd door watersport providers: waterskiën, zeilen, jet-ski ...

Toegang: Trinity Porto-Vecchio, neem de D 468 (7 km van Lecci).

Saint Cyprien

De baai van Cala Rossa

Een juweel meer voor de stad van Lecci, Cala Rossa is een mekka voor het toerisme van groot maatschappelijk aanzien. Een gradiënt van groen en blauw met op de achtergrond de naalden van Bavella ...
Op het menu, garnalen gegrild boven een houtvuur, alle onderbroken door het komen en gaan van de golven ... zen Deze formule is beschikbaar voor iedereen.

Toegang: Trinité de Porto-Vecchio, neem de D 468 in de richting van Cala Rossa.

Cala Rossa

U Benedettu de buurt van Porto-Vecchio

Geïnkt in de Golf van Porto-Vecchio, een baai gezegend door de goden, dat wil zeggen, een oase van rust ...
Het kleine strand Benedettu ligt aan het einde van het schiereiland met dezelfde naam, beschermd door een Romeins oppidum. Hier, de stilte is het sleutelwoord ... in de verte, is de stad van zout aangeboden in het landschap.

Toegang: Van Trinity Porto-Vecchio, neem de D 468, vervolgens richting Cala Rossa, eindelijk de eerste weg rechts gaat naar het schiereiland.

Benedettu
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d’intérêts.FERMER  x